Відбулось свято для любителів спорту - турнір з волейболу!
6 окт 2015 18:04 1763
Відбулось свято для любителів спорту - турнір з волейболу!

     Сьогодні відбулося справжнє свято для любителів ігрових видів спорту – турнір з класичного волейболу серед чоловіків. Змагання проходили за підтримки одного з кандидатів на посаду мера Кіровограда та голови ГО «Кіровоград - Європейське місто» Рафаеля Санасаряна.

     Організатором виступила Обласна федерація волейболу. Її голова Дмитро Янчук зазначив, що турнір присвячений 261-ій річниці Кіровограда. У ньому взяли участь 8 команд, і не лише з нашого обласного центра, а й були гості з Кривого Рогу, Южноукраїнська, Світловодська, Олександрії.
     На церемонії відкриття глядачі мали чудову можливість – отримати справжню насолоду від виступу представниці художньої гімнастики.
     А потім розпочалося найцікавіше: запеклі поєдинки, які не залишили байдужим нікого, адже кожна команда хотіла отримати заповітний кубок переможця. Тому шквал пристрастей з кожною грою посилювався все більше і більше.
     До четвірки кращих потрапили дві кіровоградські команди та волейболісти з Кривого Рогу і Южноукраїнська. А от до фіналу вийшли дві команди-господарки: ВК «Медик» та ВК «Обленерго».
     І тут глядачі стали свідками справжніх волейбольних баталій. Матч виявився мегацікавим та видовищним, незважаючи на втому, гравці продемонстрували справжню майстерність. У результаті перемогу святкували волейболісти «Обленерго», взявши гору над своїм суперником в обох партіях з рахунком – 25:19; 25:18.
     Потім була така очікувана церемонія нагородження. Команди-призери отримали кубки та цінні подарунки. Від імені Рафаеля Санасаряна їх вручив його помічник Андрій Кадук. Традиційно переможці випили шампанське з Чемпіонського Кубку.
     Наостанок хочеться щиро подякувати всім учасникам турніру за чудову гру, стовідсоткову самовіддачу, море позитивних емоцій, які отримали присутні в залі. Пам’ятайте – ви всі ЧЕМПІОНИ!!!!