Які існують типи електричних грилів?
17 апр 2024 20:47 46
Які існують типи електричних грилів?

Для роботи електричного гриля потрібна лише електрика, тому його можна використовувати навіть у найменших приміщеннях. Цей факт враховується розробкою різних типів барбекю, які доступні від дуже маленьких до сімейних. Перед покупкою краще оглянути асортимент барбекю в інтернет-магазині або відвідати місцевий спеціалізований центр. Ознайомитись з видами домашніх електрогрилей ви можете на сайті компанії “Грілекс”, де консультанти будуть раді відповісти на ваші питання. 

Типи електричного барбекю

  1. Настільний. Він ідеально підходить для балкона або столу у вітальні, тому що він настільки компактний, що розміщується на столі. Нагрівальні змійовики зазвичай відкриті під ґратами гриля, а контейнер для збирання води знаходиться під нею.
  2. Різновидом настільного є контактний гриль. Він підсмажує їжу між пластинами пристрою з обох боків одночасно. Тому контактний гриль часто використовують для приготування бутербродів, тостів.
  3. Окремо стоячі барбекю — це настільний мангал на ніжках, часто розширений полицями або коліщатками. Це робить його ідеальним для тераси та саду. Стоячі мангали часто є гібридними моделями і їх також можна використовувати як настільний гриль.
  4. Чайник-гриль — це настільний гриль з кришкою, де тепло може циркулювати всередині кришки й рівномірно розподілятися. Це не тільки забезпечує ідеальне приготування стейків, але також непряме дбайливе приготування та збереження їжі в теплі.

Також зверніть увагу, щоб грати мали антипригарне покриття, оскільки з ним прибирання стає ще простіше. Купуючи на сайті, переконайтеся, що компоненти можна мити в посудомийній машині, оскільки це ще більше полегшує роботу. Але досить також ретельно вимити гриль вологою ганчіркою.

Що потрібно враховувати при покупці електричного гриля?

Для того, щоб довго насолоджуватися своєю покупкою, переконайтеся, що барбекю відповідає вашим вимогам. Це стосується його розмірів, площі робочої поверхні, а також місця, де ви його поставите.

Перед покупкою слід звернути увагу на продуктивність. Потужність 2000 Вт та вище оптимальна для отримання смачних результатів. Моделі, які виробляють менше ват, знадобиться більше часу для досягнення правильної робочої температури. Барбекю з кришкою зазвичай забезпечують хороші результати приготування навіть за трохи меншої потужності. Тому не нехтуйте цими показниками та сміливо звертайтеся за консультацією до менеджерів інтернет-магазину тут на сайті.