Різномаїття букетів з троянд, який обрати?
19 янв 2022 18:48 840
Різномаїття букетів з троянд, який обрати?

Троянда - це чарівна квітка, жодна жінка не зможе встояти перед букетом розкішних квітів. 

Якщо ви бажаєте подарувати саме цю рослину, треба врахувати кілька особливостей:

  • Важливо подумати про те, які саме стосунки у вас з цією людиною. Яка в неї стать, вік, привід для дарування.
  • Орієнтуватися треба не тільки на свої фінансові можливості, а в першу чергу на уподобання самої людини. Букет не обов’язково має бути дорогим, насамперед він повинен подобатися адресату.
  • Ви зовсім не знаєте яким повинна бути квіткова композиція, проконсультуйтесь з флористом. Він допоможе вам підібрати потрібні троянди й прикраси до них.
  • Якщо це квіти для не дуже знайомої жінки, найкращим варіантом буде маленький букетик. Рослини обирайте світлих відтінків, тому що червона троянда може наштовхнути на думку, що ви налаштовані серйозно.
  • Для коханої дівчини або дружини, підійдуть темні, насичені кольори. Троянди можна поєднати з альстромеріями, орхідеями, півоніями.
  • Подрузі можна дарувати великі або маленькі букети, кольори не настільки стримані, але краще уникати червоних і темних відтінків.
  • Для чоловіка обов’язково троянди повинні бути на довгих стеблах, без декору, відтінки стримані.

На яке свято дарують букети троянд

Заведено вважати, що букети https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-3/buket-iz-roz треба дарувати на день народження, але крім цього свята, існує багато інших приводів:

  1. Якщо ви давно не бачились з коханою, були в різних містах або країнах. Зустріньте її в аеропорту з великим букетом червоних троянд, це буде дійсно приємний сюрприз для неї.
  2. Народження дитини, це прекрасна і важлива подія в житті кожного із батьків. Зустріньте дружину із пологового будинку з трояндами. Вона дійсно заслуговує на це.
  3. Якщо ви хочете зробити дівчині пропозицію руки й серця. Покладіть в троянди коробочку з каблучкою. Такого освідчення кохана не забуде ніколи.
  4. Тендітна квітка ідеальний подарунок на річницю весілля, особливо якщо це двадцять або тридцять років. Подякуйте своїй дружині за стільки років любові й піклування.

Як зберегти свіжість зрізаних троянд надовго

Ви подарували розкішний букет, хочеться, щоб він залишався свіжим якомога довше. Для цього не розташовуйте вазу на відкрите сонячне проміння. Флористи радять не ставити троянди поруч із фруктами, особливо цитрусовими. Тому що вони виділяють в повітря речовини, через які пелюстки швидко зіпсуються. Воду в вазі змінюйте кожен день. Гарно промивайте кінчик кожного стебла. Сприскуйте пелюсточки, але не допускайте попадання води на центр бутона. Якщо ви тільки принесли букет додому і побачили що бутони зів’яли, покладіть квіти в холодну воду на декілька годин. Можна залити воду в ванну або велику миску.