Революція від Apple
19 дек 2022 16:15 7219
Революція від Apple

Революція від Apple

 
З того часу, як Apple вперше продемонстрував світові свої наручні годинники, то ця ніша дуже сильно змінилась. Під компанію почали рівнятись навіть топові швейцарські бренди, які почали випускати свої версії «розумних годинників». Все це вкотре свідчить про те, що компанія Стіва Джобса задає тренди в світовій бізнесовій спільноті. Окрім того, Apple показала те, як можна міняти ремінці для Apple Watch, як їх можна підбирати під будь-який стиль одягу і це теж свого роду було революцією. Можна було  відстебнути силіконовий ремінець після занять спортом, пристебнути блочний браслет і піти  на важливу зустріч, можна було знайти варіант ремінця під жіночу вечірню сукню або під спортивний костюм чи під джинси, та під все що завгодно.
 

Види ремінців

Класифікувати їх можна по-різному, в залежності від обраного критерію:
  • за кольором: вони існують фактично у всіх кольорах та їх відтінках;
  • за конструкцією: є суцільні та звичайні на застібці;
  • за матеріалом: бувають варіанти з силікону, металу, шкіри та інші.
Фірмові ремінці відзначаються гарною якістю та слугують набагато довше, ніж їх дешевші аналоги. Вони не втрачають свій гарний вигляд навіть після тривалої експлуатації в різних умовах.  Цікавим рішенням ремінців для Apple Watch є застібка-магніт, яка прекрасно тримає аксесуар на руці і в той же час дуже зручна під час роботи, наприклад, з ноутбуком. Йдеться про те, що звичайні застібки з металу під час роботи з клавіатурою можуть неприємно  скрипіти, доторкаючись до пластикової поверхні та  утворювати подряпини. З магнітом таких  неприємностей не буде. Однією із найпопулярніших новинок є плетений браслет, який зарекомендував себе якнайкраще. Він має дуже гарну якість, цікаву структуру, легко одягається та чудово пасує до будь-якого образу.
 

Інструкція

Наскільки розробники приділяють увагу своєму продукту можна зрозуміти з того, що в них на сайті є навіть інструкція для користування ремінцями. Здавалося б нащо взагалі інструкція для такої звичайної речі? Проте вказану рекомендацію можна роздрукувати та виміряти, який розмір ремінця підійде саме вам. Це досить зручне та практичне рішення. Правильно  підібраний ремінець має ідеально сидіти на руці, не бовтатися та не передавлювати зап’ястя.  Фактично такий годинник в процесі користування майже не відчувається, настільки він зручний та комфортний. Отож, можна підсумувати, що розумний годинник Apple Watch – стильний сучасний аксесуар, який з нами надовго. А завдяки можливості змінювати ремінці його функціональність чудово поєднується з зовнішньою привабливістю та універсальністю.