Перетяжка, ремонт сидінь та шумо-віброізоляція авто в м.Київ
21 нояб 2022 18:30 370
Перетяжка, ремонт сидінь та шумо-віброізоляція авто в м.Київ

Перетяжкаремонт сидінь (Київ) – це як новий костюм для автомобіля, можна купити готові чохли, але вони видають себе як будь-яка серійна річ. Створення індивідуального салону автомобіля за точними мірками ваших крісел це порівняно замовлення костюма у кравця, він завжди буде сидіти краще, тому що шиється саме під вас, і в автомобілях все так само, по-перше, наші майстри знімають точні мірки для майбутньої перетяжки автокрісел , по-друге, як у кравця, у вас є можливість вибору і вибір обмежений лише вашою фантазією. Ми пропонуємо великий асортимент матеріалу, можливість вибору кольору ниток та оздоблювальної строчки. Оббивка сидінь шкірою або іншими матеріалами на вибір подарує вам нові емоції від володіння автомобілем.

Якщо ваші сидіння тканинні, а ви хочете, щоб вони були виконані зі шкіри, ми неодмінно допоможемо вам із цим. Ми не тільки перешиємо ваші тканинні сидіння в шкіру, але і за вашим бажанням додамо вставки з перфорованої шкіри або алькантари. Перешив сидінь включає не тільки самі передні та заднє сидіння, але і звичайно ж підголовники і підлокітники, а великий досвід у цій сфері дозволяє нам точно, якісно і швидко виконати роботи з перешиву сидінь вашого автомобіля.

В якості додатку майстри «Seatworx» рекомендують одразу робити ізоляцію, оскільки достатня кількість елементів буде демонтована. Шумо та віброізоляція авто Київ дасть змогу насолоджуватись тишею в салоні. Вас більше не будуть відволікати шуми з вулиці, покращиться якість аудіо в салоні. Крім того, така послуга доречна навіть на нових авто, адже на заводі часто виробники економлять на ізоляційних матеріалах.

На жаль, будь-які матеріали зношуються, якщо ваші шкіряні сидіння неабияк зносилися або мають якісь пошкодження, то вам обов'язково варто звернутися до нас. Ми перешиємо ваші сидіння, і знову повернемо їм первозданний вигляд, а може й краще. Якщо вам захочеться додати вставки з алькантари або перфорованої шкіри, ми з радістю допоможемо вам, проконсультуємо та втілимо ваші бажання в реальність, а наш великий досвід дозволяє це зробити максимально точно та якісно.

Всі ми знаємо, що нижня частина сидінь майже на всіх автомобілях пластикова, ну якщо не брати до уваги преміальні авто. На ваше бажання ми можемо додатково при перешиванні сидінь обтягнути нижню пластикову частину, тим самим додавши індивідуальності та преміальності салону вашого авто.