Інфрачервоні керамічні панелі ТМ "Венеція"
16 мая 2016 14:27 5696
Інфрачервоні керамічні панелі ТМ "Венеція"

Інфрачервоні обігрівачі - це опалювальні прилади, що зробили за останній час відчутний прорив у використанні і продовжують набирати популярності. Серед цих обігрівачів особливо виділяються керамічні панелі торгової марки «Венеція». Розробник та виробник «Венеції» - підприємство розташоване в місті Кіровограді. Їм було налагоджено виробництво і випуск керамічних панелей зі штучного каменю. На сьогоднішній день вони успішно застосовуються для обігріву як побутових, так і виробничих або комерційних приміщень.

Особливості керамічних панелей "Венеція"

Використання керамічних інфрачервоних панелей «Венеція» в побутових умов – правильне рішення для Вашого будинку! Керамічні обігрівачі добре зарекомендували себе завдяки високим критеріям безпеки! 
  • Ви можете встановити наші обігрівачі «Венеція» додатково, якщо системи централізованого опалення недостатньо для підтримки комфортної температури, або Ви бажаєте перейти на систему автономного опалення із можливістю контролю температурного режиму в кожному окремому приміщенні.
  • Правильно підібрані обігрівачі не створять аварійну ситуацію в електричній мережі. 
  • Ви зможете скоротити витрати на комунальні послуги, завдяки  економічності панелей «Венеція».
Використовуючи обігрівачі «Венеція» Ви отримаєте:
  • Простоту монтажу (відсутність необхідності капітальних реконструкцій).
  • Легкість демонтажу (у разі переїзду, ви зможете забрати панелі із собою).
  • Можливість управляти температурою кожного приміщення автономно (управління кожним обігрівачем окремо, або групою обігрівачів).
  • Відсутність необхідності отримання дозвільної документації (у разі додаткового або локального обігріву).
  • Вдале дизайнерське рішення. Тепер з'явилася можливість не «підлаштовувати» обігрівач під інтер'єр, а зробити його родзинкою і вишуканим елементом обстановки!

Особливості конструкції інфрачервоних обігрівачів

Конструкція обігрівача ТМ "Венеція" складається з лицьової керамічної панелі з залитим в неї нагрівальним елементом (ніхромова нитка). Унікальність цього нагрівального елемента полягає в тому, що він, при малому споживанні електроенергії має великий коефіцієнт тепловіддачі.
Кераміка нагріта до 80 ± 50С, перетворюється в дуже ефективне джерело тепла.
Таким чином, в обігрівачі ТМ Венеція, застосовуються два (2) з трьох (3) відомих способів теплопередачі: променевої (інфрачервоне випромінювання ІВ) і конвекція.
Наявність цих двох способів дозволяє стверджувати, що дані обігрівачі використовують у своєму конструктиві сучасні енергозберігаючі технології!
Завдяки цим всім особливостям, класичний тепловий розрахунок енергоспоживання при використанні обігрівачів ТМ Венеція скорочується в половину (50 Вт на 1 м2). А при мінімальних тепловтратах ця цифра може ще зменшитися!
 

  1. Керамогранітна плита;
  2. Кабель без вилки / з вилкою;
  3. Сталевий профіль;
  4. Сталевий козирок;
  5. Активна панель з вбудованим нагрівальним елементом;
  6. Двоклавішний вимикач
  7. Терморегулятор

Як відбувається теплообмін у обігрівачів ТМ Венеція

Нагрівальний елемент (ніхромова нитка) нагріває лицьову керамічну панель, та, в свою чергу, випромінює довгохвильові інфрачервоні (ІЧ) промені, які прогрівають абсолютно всі предмети, що знаходяться в приміщенні, і вже вони (прогріті предмети), віддають накопичене тепло в приміщення.
 

Артикул

ЭПКИ 300

ПКИТ 300

ЭПКИ 300

ПКИТ 350

ПКК 700

ЭПКИ 750

ПКИТ 750

ПКК 1400

Споживана потужність, Вт

300

300

300

350

700

750

750

1400

Розміри (ширина/довжина), см

50х50

50х50

60х60

60х60

60х60

120х60

120х60

120х60

Об'єм приміщення, м. куб.

17

25

20-25

30

37-50

30-50

37-55

70-87

Ціна, грн

500

1240

550

1330

1700

1600

2060

2550

 

ПЕРЕВАГИ

Склокераміка не вибаглива по своїй суті і приємно здивує навіть скептиків. Панелям не загрожує перевантаження в електромережі, вона не боїться пилу і бруду. При відсутності вентиляторів у конструкції, олії/води в системі обігрівача, безшумність ― робить даний обігрівач легким у використанні і обслуговуванні!
 
Унікальні теплотехнічні і електроізоляційні якості обігрівачів ТМ Венеція дають цілий ряд переваг:
  • Низьке енергоспоживання.
  • Компактні розміри і стильний дизайн.
  • Вологостійкість: можливе застосування у приміщеннях з підвищеною вологістю (рекомендована установка через ПЗВ).
  • Пожежна безпека.
  • Не пересушує повітря. Нагрівальний елемент не взаємодіє з киснем.
  • Безпечні для здоров'я (при експлуатації не виділяють шкідливих речовин).
  • Рівномірний обігрів приміщення. Вертикальний перепад температури не перевищує 2-3 градуси.

ВАЖЛИВО

Обов'язково потрібно враховувати тепловтрати Вашого приміщення!
 
Пам'ятайте – тепло втрачається багатьма шляхами! 
 
Чим вище тепловтрати, тим довше буде працювати у Вас обігрівач! Також, потрібно враховувати індивідуальні потреби кожної людини. Для когось комфортна температура в приміщенні – це +180 С, для когось +280 С. Виробником ТМ Венеція розрахований середньодобовий режим роботи обігрівача. При мінімальних тепловтратах і при висоті стелі 2,5 м - обігрівач (при наявності терморегулятора) буде працювати в середньому 6-8 годин на добу.
 

НАШ МАГАЗИН РЕКОМЕНДУЄ

Для тих, хто купуючи обігрівач ТМ Венеція не планує його монтувати на стіну, а використовувати його в якості додаткового/локального обігріву, наш магазин рекомендує скористатися ніжками-стійками.
 
Ніжки - стійки для обігрівачів ТМ Венеція виготовлені з білої профільованої труби (20х20), товщиною 1,5 мм, квадратного перетину. У верхній частині ніжки-стійки мають двосторонні кріплення у вигляді гачків, на які і вішається обігрівач. Гачки витримують вагове навантаження 70 кг! Ніжки-стійки можуть бути забезпечені 4-ма колесами, завдяки чому вся конструкція набуває мобільність, і Ви зможете використовувати обігрівач в будь-якій точці своєї квартири/будинку/офісу.
 
Існує два види ніжок-стійок:
  • Ніжки Маленькі (НМ) - для обігрівачів розміром (50х50, 60х60, 60х30 - горизонталка) НЕЗАЛЕЖНО ВІД МОДЕЛІ ОБІГРІВАЧА! Ціна – 230 грн (з колесами)
  • Ніжки Великі (НБ) - для обігрівачів розміром (120х60)  НЕЗАЛЕЖНО ВІД МОДЕЛІ ОБІГРІВАЧА! Ціна – 300 грн (з колесами)
В результаті порівнянь можна з упевненістю сказати, що керамічні електропанелі більш доступні для нас, простих користувачів. Крім того, використовуючи системи контролю температури - терморегулятори, можна значно заощадити на оплаті комунальних послуг. Для цього слід вибрати найбільш економічний вид електрообігріву: інфрачервону опалювальну систему Венеція!