Рафаель Санасарян - нове обличчя "нового" міста
7 окт 2015 11:19 3713
Рафаель Санасарян - нове обличчя "нового" міста

Зовсім скоро відбудуться місцеві вибори, в тому числі обиратимуть нових міських голів. Кіровоград вже охопила хвиля передвиборних обіцянок і листівок, де кандидати будь-якими методами намагаються переконати електорат посадити в заповітне крісло саме їх.

Більшість претендентів на посаду №1 далеко не перший раз беруть участь у передвиборній гонці, щоразу змінюючи партії та обіцянки, заради заповітних відсотків. Граючи з людською довірою, знову ж таки заради вигоди, вони забувають про наслідки невиконаних обіцянок і обману простих людей. Купуючи гречкою виборців, яких своїм же правлінням довели до бідності, вони цинічно сподіваються на продовження своєї безкарності.

Однак містяни під їхнім гнітом почали самі вирішувати проблеми, з якими не справляється міська влада. Наприклад, підприємець Рафаель Санасарян не зміг змиритися з такою бездіяльністю чиновників, і тому почав допомагати городянам у вирішенні питань, пов’язаних з благоустроєм міста, та організовувати заходи для молоді. Про це читаємо в його записах в соціальних мережах, які засвідчують, що ця людина за невеликий проміжок часу вже зробила багато для рідного міста та кіровоградців. Та головне, що робить він це не заради піару чи рейтингу, а для того, щоб, дійсно, покращити життя людей.
Це і проведення дитячих турнірів з футболу: «Кубок Перемоги» та «Кубок Мрії»; з волейболу; допомога федерації тхеквондо ВТФ у м. Кіровограді, зокрема, він профінансував проведення атестації юних тхеквондистів. Також за підтримки Рафаеля встановлено не один спортивний майданчик.

Не забуває він і про майбутнє нашої нації – дітей, тому дарує їм свята. На цих заходах малеча не лише проводить гарно свій час та отримує безліч позитивних емоцій, а й загартовує справжній патріотичний дух.
Санасарян активізував роботу комунальних служб міста, організовуючи «живі» зустрічі керівників ЖЕО та мешканців міста, після яких з’явилися реальні результати. Рафаель постійно допомагає реабілітаційним центрам, дитячим будинкам, адже не може бути байдужим до долі діток, позбавлених батьківської опіки.

Рафаель Санасарян змагатиметься за посаду №1 від політичної сили, яка нині знаходиться в опозиції та головне, робить все, щоб зберегти цілісність України – Радикальної Партії Олега Ляшка. Цих принципів дотримується і Рафаель, однак потрібно дочекатися його передвиборчої програми і подивитися, чи міститиме вона просто популістські гасла, чи навпаки в ній будуть враховані всі основні проблеми містян і конкретні способи їх вирішення. Проте вже зараз видно, що Рафаель любить своє місто, знає його проблеми, готовий до активного діалогу з громадськістю, і головним його бажанням є побудувати абсолютно нове, «європейське» місто.