Кіровоградські радикали привітали та подарувати чудові сюорпризи городянам на день міста
7 окт 2015 11:19 1540
Кіровоградські радикали привітали та подарувати чудові сюорпризи городянам на день міста

Сьогодні кіровоградці відзначають 261-шу річницю з дня заснування свого міста. Як ми уже писали основні гуляння відбуваються у парку Пушкіна. Тут чудово організована і концертна програма, і різноманітні виставки та ярмарки.

До святкових привітань долучилася і активісти Кіровоградської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка та кандидат на посаду міського голови від цієї політичної сили Рафаель Санасарян.

Також на свято завітав Олексій Оскер – помічник народного депутата від фракції РПЛ Олексія Ленського. Він приніс вибачення за відсутність Олега Ляшка, який у зв’язку з останніми подіями в Верховній Раді змушений тримати удар від Порошенка та відбивати атаки опонентів, тому й не зміг завітати до нашого міста. Однак Олексій від імені і Олега Ляшка, і Олексія Ленського, і всіх нардепів РПЛ привітав кіровоградців з Днем народження міста та побажав Миру й злагоди в їхніх домівках.

Потім була святкова програма, яка просто-таки підняла настрій містянам, адже подарунки отримали і дорослі, і діти. Маленьких кіровоградців порадували цікавими спортивними змаганнями. А більш старше покоління – виступами народного хору. Потім містян частували дуже смачним пловом. А головним дегустатором цієї страви був учасник проекту “Мастер-шеф” Анатолій Цуперяк.

Однак справжньою родзинкою для городян були катання на возі, запряженому конем. Багато охочих влаштовували справжнісіньку фотосесію біля цієї тварини.