Рекомендації по заміні котлів
11 марта 2016 12:54 6643
Рекомендації по заміні котлів

Якщо Ви використовуєте для опалення Вашого житла природний газ, то ця інформація буде Вам дуже і дуже корисною!
Реалії сьогодення вимагають від нас дуже ефективного та економного використання енергоносіїв і особливо це стосується природного газу.

Ціни на це благо цивілізації не тільки зростають але й залежать від кількості спожитого природного газу. Чим менше споживається, тим менший тариф на оплату газу:

  • 1-й тариф (якщо за рік споживається до 2500 куб. метрів газу) – 725,4 гривен за 1000 куб. м газу.
  • 2-й тариф (за рік споживається від 2500 до 6000 куб. метрів газу) — 1098 гривен за 1000 куб. м газу.

 

І тут перед Вами постає задача: як же зробити так щоб і в будинку було тепло, затишно та безпечно і фінансові витрати на це були мінімальними?

Вирішення цієї задачі існує і дуже просте: необхідно замінити застаріле та несправне газове обладнання (газовий котел, газову колонку, газову плиту) на нове, сучасне та економне з надійною та безпечною автоматикою! Коефіцієнт корисної дії такого обладнання перевищує 90%, тоді як застаріле газове обладнання, що Вами використовується, ледве дотягує до 60%. Характеризуючи це простою мовою в новому котлі більше 90% використаного газу піде Вам на користь, а лише менше 10% вилетить в димохід. Тоді як Ваш старий котел половину використаного газу віддасть Вам на користь, а другу половину відправить в «трубу «. Як бачите різниця очевидна. Щоб встановити економічну вигоду ми провели практичні розрахунки споживання газу у середньостатистичного мешканця міста Кіровограда.

Причому слід відмітити, що для розрахунків брали ті помешкання, в яких підтримується нормальна цілодобова температура повітря, а не ті в яких господарі бажаючи якомога більше зекономити газу сидять в холодних оселях та користуються газовою колонкою для нагріву води лише по великих святах.
І от що ми отримали:
1) Середній рівень споживання газу старим котлом з неефективною автоматикою
за рік склав орієнтовно – 3200 куб. м газу (розрахунок проводиться за тарифом № 2), що в грошовому еквіваленті відповідно – 3513,6 грн.
2) Середній рівень споживання газу новим та економним котлом з надійною автоматикою SIT
за рік склав орієнтовно – 2350 куб. м газу (розрахунок проводиться за тарифом № 1), що в грошовому
еквіваленті відповідно — 1704,7 грн.

Висновок:
Економія коштів сімейного бюджету при використанні нового, сучасного, економного котла з надійною автоматикою SIT італійського виробництва становить — 1808,9 грн.

Вартість нового, сучасного, економного котла українського виробництва марок: «Данко» (м. Рівне); «Атон» (м. Красилів, Хмельницької області); «Бар» (м. Бар, Вінницької області); «Велгас» (м. Прилуки, Чернігівської області) та ін… з надійною автоматикою SІТ італійського виробництва на сьогоднішній день становить в середньому трохи більше ніж 2 тисячі гривен.
Беручи до уваги вищенаведений розрахунок бачимо що новий котел окупить себе трохи більше ніж за рік використання, а далі піде суцільна економія.

І це тільки економічна сторона данного питання. Але існує іще й інша, набагато важливіша- це безпека Вашого життя, життя Ваших близьких та оточуючих. Адже більшість автоматики безпеки та регулювання на старому газовому обладнанні вийшла з ладу і відремонтувати її неможливо по причині відсутності запасних частин та комплектуючих. Користуючись таким обладнанням Ви піддаєте небезпеці своє життя, життя своїх близьких, цілісність Вашого помешкання та майна. Ви
весь час почуваєте себе не впевнено, на роботі Вас не покидають думки: — що там вдома, чи не сталося бува якогось лиха з цим «горе-обладнанням», чи надійно тримають ті мотузочки та трісочки
прив’язані та підкладені в автоматику?

Враховуючи все вищевикладене напрошується очевидний висновок — замінивши застаріле газове обладнання з неефективною чи непрацюючою автоматикою на нове, сучасне та економне з надійною автоматикою безпеки Ви не тільки зекономите кошти для сімейного бюджету але й отримаєте спокій та впевненість у тому, що Ваша родина та помешкання знаходяться в безпеці.

Якщо Вас зацікавила ця інформація і постало питання де і як придбати нове, сучасне та економне газове обладнання, радимо Вам звернутись до одного з перших в Кіровограді –Салону газового обладнання «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» який знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Карла Маркса
84, (приміщення ДТСААФ) 1 поверх
тел. (0522) 27-00-12; 050 227 86 96; 097 298 74 54.

Салон «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» — це спеціалізоване підприємство, яке протягом 12-ти років не тільки постачає в оселі кіровоградців сучасне, високоефективне та надійне газове обладнання але й
виконує його гарантійне, післягарантійне сервісне обслуговування та поставку запасних частин.

В салоні «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» широкий вибір газових котлів димохідного та бездимохідного типів, газових конвекторів, проточних водонагрівачів (газових колонок), газових плит, газових лічильників, алюмінієвих та сталевих радіаторів, циркуляційних насосів для систем опалення, а також комплектуючих для систем газопостачання та опалення. Що дуже важливо все обладнання має Сертифікати якості та дозволено до використання в Україні.

Дипломовані фахівці, що пройшли навчання на заводах-виробниках опалювальної техніки, надають безкоштовні консультації по підбору газового обладнання в кожному конкретному випадку. Якщо клієнти не мають наявних коштів для придбання газового обладнання, то в салоні «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» можливе оформлення товару в кредит.

Існує також послуга по безкоштовній доставці газового обладнання безпосередньо до оселі
клієнта з вантажо-розвантажувальними роботами.

За допомогою Інтернет-магазину можливе замовлення газового
обладнання не виходячи з дому, що дуже зручно та економить Ваш час.

Відвідавши салон «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» Ви обов’язково отримаєте задоволення від відмінної
якості товару та наданих послуг.

Рекомендації салону «ГАЗТЕПЛОТЕХНІКА» від яких залежить Ваш правильний вибір газового опалювального обладнання:

Важливою складовою при виборі газового обладнання являється не тільки його вартість а і
якість, як говорить народна мудрість: «Задоволення від відмінної якості товару триває набагато довше, ніж радість від низької ціни неякісного товару». Тому купувати товар необхідно там де аналогічний товар і хорошої якості і має нижчу ціну ніж в інших магазинах.

Газовий котел підбирати необхідної Вам потужності, тобто розрахунком визначити модель, яка забезпечить теплом Вашу оселю при номінальній потужності. Якщо Ви придбаєте котелнизької потужності, то він не зможе нормально обігріти Вашу оселю. Говорячи простою мовою витрати газу будуть великі, а в будинку все одно буде холодно. Якщо Ви придбаєте котелнабагато більшої потужності ніж це потрібно, то Ви заплатите зайві гроші адже вартість котла напряму залежить від його потужності (чим потужніший котел тим він дорожчий).

Купувати необхідно лише в спеціалізованих магазинах, які мають власну сервісну службу і
перевірену часом хорошу репутацію, щоб Ви змогли і через 5 чи 10 років звернутись за ремонтом та запчастинами.

Перед купівлею наочно впевнитись в тому, що даний магазин має в наявності запасні частини.

При купівлі старанно оглянути товар та обов’язково перевірити правильність заповнення гарантійного талону та скріплення його печаткою. Радимо Вам купувати газове обладнання лише особисто, це необхідно для того щоб в разі необхідності (при поломці) Ви знали куди  пред’являти свої претензії. В Кіровограді мають місце багато випадків, коли людям привозять газове обладнання прямо додому монтажники чи знайомі і тоді при виникненні несправності в роботі цього обладнання люди не знають куди їм звертатись по допомогу залишаючись наодинці зі своєю проблемою.

Маємо надію, що вищевикладена інформація допоможе Вам вдало і якісно підібрати газове обладнання для Вашої оселі та допоможе зекономити значні кошти з сімейного бюджету не лише при купівлі але й при експлуатації цього обладнання.

Щиро бажаємо Вам тепла, затишку та достатку в Вашій оселі!

http://teploexpres.com.ua