Fly High Ukraine від Bookletka.
28 сент 2021 12:05 509
Fly High Ukraine від Bookletka.

Fly High – це навчально-методичний комплекс з англійської мови. Він складається з чотирьох рівнів та розрахований на цільову аудиторії дітей віком від 6-7 до 10 років. Його широко використовують в загальноосвітніх та спеціалізованих школах України, з метою якісного навчання школярів початкових та середніх класів. Структура НМК охоплює 3-4 уроки на тиждень. Він створений британським видавництвом Pearson Education, над ним працювали Jeanne Perrett та Charlotte Covill, всесвітньо відомі автори. Навчально-методичний комплекс відповідає усім освітнім нормам та методичним рекомендаціям МОН України, тому допущений до навчального процесу, та широко використовується в українських школах.

Його можна придбати недорого на сайт інтернет-книгарні буклетка – https://www.bookletka.com/anglijs-ka-mova/fly-high-ukraine-1.html

Fly High зарекомендував себе як надзвичайно ефективний НМК, який передає учням високоякісні предметні знання. Завдяки використанню широкого розмаїття навчальних сучасних матеріалів та новітніх педагогічних підходів, йому вдається в повній мірі розкрити усі теми курсу. Доскональне викладання матеріалу не менш ефективно закріплюється на практиці, адже даний комплекс активно залучає дітей до практичних занять. Ці заняття не обмежуються уроками в стінах школи, вони продовжуються в позаурочний час та дома. Окрім того, програма курсу заохочує до активного спілкування англійською мовою в побуті. Такий підхід значно прискорює освоєння такої важливої мовленнєвої компетенції, як аудіювання. Для допомоги в цьому процесі, учню пропонується багато допоміжних матеріалів, зокрема аудіо і відеофайлів, доступних на електронному носії, який входить в комплект НМК.

Викладання матеріалу відбувається на основі бездоганно підібраної теоретичної бази. Вся її інформація являється актуальною та цікавою для сучасних дітей. Сама викладка відбувається в максимально доступній і простій формі, залишаючись інформативною та корисною. Створюється невимушена ігрова атмосфера, яка викликає інтерес до навчання, пошуку нових знань. Її освоєння протікає планомірно, поступово тема за темою учні набувають усіх необхідних знань з граматики і лексики, вмінь читання, аудіювання та письма.

Fly High Ukraine комплектується спеціалізованими підручниками і зошитами, а також низкою додаткових навчальних матеріалів. Автори не забувають і про розширену версію НМК, додаючи компакт-диски з електронними даними курсу, аудіо, відео, фото, іграми, піснями, та текстами. Також надається онлайн доступ до інтернет-бази даних проекту.