Представнику Кіровоградщини буде важко зберегти прописку в Прем’єр-лізі
11 марта 2021 16:55 1254
Представнику Кіровоградщини буде важко зберегти прописку в Прем’єр-лізі

Футбольний клуб «Інгулець», який представляє Кіровоградщину в Прем’єр-лізі, очікує на непросту боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні України.

Клуб, що базується у селищі Петрове, досяг значного прогресу за останні роки, вибравшись у елітний футбольний дивізіон країни, проте затриматися на найвищому рівні «Інгульцю» буде значно важче, аніж потрапити до УПЛ, і цієї думки дотримується більшість футбольних експертів, включаючи і аналітиків беттинг-сфери.

Один з провідних букмекерів на вітчизняному ринку – компанія 1хБет, у спеціальній лінії, присвяченій шансам на успіх учасників поточного сезону Української Прем’єр-ліги, вважає клуб з Кіровоградщини одним з головних претендентів на виліт. На думку експертів, лише у однієї команди УПЛ шанси нижчі за шанси «Інгульця» – це ФК «Львів», а от інші команди чемпіонату видаються аналітикам більш ймовірними претендентами на те, аби довірити їм свої ставки, у тому числі – і використавши промокод 1хБет, який компанія пропонує своїм клієнтам за різноманітні досягнення в процес гри. Це можуть бути як акційні активності та успіхи в «Тото», так і «кешбек» в рамках програми лояльності букмекера.

Чому ж експерти сумніваються у здатності «Інгульця» зберегти прописку в еліті? В першу чергу, на їх думку впливає турнірне положення команди, яка лише на одне очко випереджає в таблиці чемпіонату «Львів», що посідає останню сходинку. Не додають віри в команду і результати після зимової перерви – клуб з Кіровоградщини поки що не виграв жодного матчу з чотирьох зіграних (2 поразки та 2 нічиї), а головне – лише в одному з цих поєдинків зумів вразити ворота суперника (2:2 з полтавською «Ворсклою»), тоді як в інших зустрічах атака «Інгульця» промовчала.

Не дуже добре складаються відносини клуба і з суддівським корпусом. На думку власника та президента «Інгульця» Олександра Поворознюка, арбітри не надто об’єктивно працюють на матчах за участю його дітища, і в одному з численних емоційних коментарів після чергової невдачі «бос» футбольного клуба навіть погрожував залишити проект і перестати вкладати гроші у «невдячну справу». Такі заяви також не дуже добре впливають на оцінку шансів клубу з Кіровоградщини як у поточному сезоні, так і в майбутньому загалом.