5 речей, на яких не варто економити: собі дорожче!
14 янв 2023 21:56 380
5 речей, на яких не варто економити: собі дорожче!

Розумна економія — запорука того, що якщо трапиться форс-мажор, скажімо, ви втратите роботу чи захворієте, заощадження якийсь час триматимуть вас на фінансовому плаву. У крайньому разі можна звернутись у надійний фінансовий сервіс https://clickcredit.ua/ , який цілодобово  надає миттєві кредити без застави, поручителів та довідки про доходи.

Проте, є речі, економити на яких експерти не радять:

    1. Безпека

Йдете опівночі через півміста, аби не платити за таксі? Тягнете до останнього з покупкою зимових шин аж поки вас не занесе на якомусь засніженому перехресті? Чи шкодуєте гроші на заміну старої електропроводки? Не треба так!

Все, що стосується збереження життя й здоров’я вас та ваших близьких, має бути у пріоритеті. Бо така економія може вилитись у великі неприємності.

    2. Здоров`я

У 100 випадках зі 100 лікування запущеної хвороби вимагає більше грошей, часу і нервових клітин, аніж профілактика захворювання чи її подолання на початкових стадіях. Наприклад, якщо ви сьогодні шкодуєте гроші на пломбування зуба, за кілька місяців можете опинитися взагалі без нього. А якісний імплант коштує солідних грошей. 

Те саме стосується інших проблем зі здоров’ям.

    3. Освіта

Схема досить проста: чим більшою кількістю знань, навичок та умінь ви володієте, тим на більшу оплату праці можете розраховувати. Тому не варто цуратися курсів підвищення кваліфікації, платних семінарів по спеціальності чи професійних тренінгів.

Бо поки ви тупцюєтеся на місці, хтось уже опановує сучасні знання, які відкриють йому нові кар’єрні перспективи.

    4. Взуття

Чи не кожен професійний стиліст погодиться: можна обійтися без тієї самої “маленької чорної сукні”, кашемірового светру чи бежевого плаща, але без пари хорошого шкіряного взуття — аж ніяк! Воно дивитиметься доречно і з офісним костюмом на співбесіді, і з квітчастим платтям на романтичному побаченні.

Якісне взуття носитиметься довше, а відповідно, ви рідше витрачатимете час і гроші на придбання нового. Та й узагалі, взуття — це ваш мессидж про те, як міцно ви стоїте ногами на цій землі! Навряд чи можна почуватися впевнено у розлізлих кросівках.

    5. Враження

Гарантуємо: ви дуже скоро забудете про нову кофтинку чи смачні суші з нового ресторану, а от виступ улюбленого рок-гурту, поїздку у гори і День народження на березі моря — ні.

Звісно, не варто заради них лізти в борги, але, якщо ви обираєте між квитком на концерт та комплектом нової постільної білизни, робіть вибір на користь першого варіанту.

Навіть за обмеженого бюджету якість життя може бути достойною — і вам під силу це зробити.