5 порад, як купити кращу ковдру
28 дек 2022 14:38 314
5 порад, як купити кращу ковдру

5 порад, як купити кращу ковдру

Ковдра призначена виключно для того, щоб зігриватися під час відпочинку. Використовують їх у будь який сезон. А для того, щоб відчувати комфорт і літом, і зимою, їх вибору слід приділяти особливу увагу. 

Так що ж потрібно знати про ковдри перед придбанням?

  1. В залежності від сезону є поділ на кількість наповнення та його склад. І не завжди самі товсті моделі є найтеплішими. Якщо купити ковдру з пухо-перовым наповнювачем, навіть тонку на перший погляд, вона зігріє вас швидше та набагато краще, ніж товстий текстиль з синтепоном всередині. 
  2. Як вже було зазначено, наповнювач поділяється на натуральний та синтетичний. звісно, що натуральний переважає по всім показникам. Але вони і коштують дорожче. Якщо у вас обмежений бюджет, тоді пропонуємо вам купити ковдру зі змішаним складом, де майже в однаковій пропорції наповнювач складається з натуральних та синтетичних волокон. Такий текстиль гарно зігріває та коштує недорого.
  3. Якщо маєте алергічні реакції, зверніть увагу на моделі з антиалергенними наповнювачами. Серед натуральних це бамбук та льон, а серед синтетичних - холлофайбер, силіконізоване волокно, синтепух. 

Зігріваючи, синтетика може парити. Так що майте це на увазі, коли будете облаштовувати для себе затишне спальне місце.

  1. Розмір обовязково підирайтепід постільну білизну, що вжке маєте. Або купуйте разом з ковдрою повний комплект. Це важливо, щоб параметри співпадали. В іншому разі користуватися таким тектилом буде незручно та виглядати він буде ошатно. Деякі виробники ковдр випускають під свої теплі вироби і комплекти постільної білизни, які точно підійдуть за розміром. 
  2. Выбирая ковдру, слід звернути увагу на тканину, з якої виготовлений чохол. Радимо не купувати текстиль, який на 100% з синтетичної сировини. Навіть якщо наповнювач натуральний, чохол повинен бути з бавовни. Таким чином ви забезпечити собі більш комфортний відпочинок. Виріб менше буде парити. Також, не буде покриватися катишками. А ще комфортний на дотик - цей факт важливий для тих, хто не  користується підковдрою. 

У цих п'яти пунктх багато корисної інформації, якою радимо вам скористатися при виборі. Пам'ятайте, що головний признак для вибору - це сезон року. А потім вибирайте за наповнювачем, розміром, тканиною чохла та оформленням.  

Бажаємо скористатися цими порадами та купитити найкращу у вашому розумінні ковдру за доступною ціною.