5 недорогих пральних машин
29 янв 2023 16:27 305
5 недорогих пральних машин

Побут сучасної людини без пральної машини уявити неможливо. Така техніка економить час, зусилля і дає змогу впоратися з різними забрудненнями. Сучасні моделі також можуть бути обладнані сушильними функціями чи пропонувати різні типи прання. Проте, що більше опцій має пральна машина, то вона дорожча. Не завжди доречно переплачувати за характеристики, які можуть не знадобитися. Натомість купити пральну машину за вигідною ціною в змозі кожен. 

Популярні моделі за розумні гроші

Найважливіше — правильно визначитися з потрібними характеристиками. Ознайомитися з повним асортиментом сучасних пральних машин можна в каталозі https://eldorado.ua/uk/washing-machines/c1039034/. Проте якщо ви шукаєте недорогу й надійну побутову помічницю, то пропонуємо звернути увагу на цю підбірку:

  1. INDESIT OMTWSA 51052 — автоматична модель із фронтальним завантаженням, що стоїть окремо. Основні програми: віджимання, швидке прання, робота з різними типами тканин. Також машина має функцію самоочищення та пропонує налаштовувати віджимання, температуру та додаткове полоскання.
  2. ELENBERG FS — пральна машина, що має Eco-режим, дає змогу прати в холодній воді. Можна вибирати додаткове полоскання і віджим. Загальна кількість програм становить 23, клас енергоспоживання: А+.
  3. Whirlpool AWE 66710 — модель із вертикальним завантаженням. Має контроль піноутворення та протікання. Пропонує функцію самодіагностики та дає змогу прати з відстрочкою старту.
  4. SAMSUNG WW62J30G0LW — пральна машина з інверторним двигуном та класом енергоощадження А+++. Має режими для роботи з різними типами тканин та окремо для постільної білизни. Серед переваг: опція очищення парою, швидке прання, відстрочка старту. Також компанія SAMSUNG пропонує інші недорогі пральні машини, які можна побачити тут: https://eldorado.ua/uk/washing-machines/c1039034/producer=samsung/.
  5. ELECTROLUX EW6T4062U — модель з окремими програмами для прання верхнього одягу, джинсів та пухових виробів. Працює максимально тихо та споживає мало електроенергії. Має захист від протікання води та опцію відстрочки старту.

Вибираємо пральну машину правильно

Ключовими критеріями для вибору пральної машини є потужність, енергоощадність та об’єм барабана. Також важливо звертати увагу на тип техніки — вертикального чи фронтального завантаження — і на додаткові можливості, такі як замочування, сушка, відстрочка старту. Якщо варіант, який вам підходить, надто дорогий, можна оформити кредит чи оплачу частинами. Головне — знайти ту техніку, яка відповідатиме запитам.

Прання вручну менш ефективне, ніж у машині. Любіть себе та використовуйте свій час із задоволенням. А прання залиште своїй машині, яку виберете відповідно до власних потреб та за вигідною ціною.