Пошив сумок та чохлів на замовлення
12 янв 2024 18:34 160
Пошив сумок та чохлів на замовлення

Перед власниками як великих підприємств так і невеличких приватних чи сімейних фірм все більше зростає попит на пошив сумок чи чохлів по спецрозмірах, які ви можете замовити тут https://eurosumka.com.ua/ua/. Це можуть бути наприклад сумки для кур’єрів, чохли на обладнання, сумки для інструментів чи військової зброї. Насправді варіантів може бути величезна кількість, від простих промо сумок з вашим логотипом до складних портфелів для проведення конференцій, чи баулів для військових.

Компанія ТОВ «Євросумка» може взятися за будь яке замовлення тиражами від 50 шт. Якщо вам потрібен специфічний розмір, колір, тканина, фасон сумки, ми залюбки підемо назустріч і виготовимо потрібні вам моделі.

659ec6f660bed.webp

Як замовити пошиття сумки чи чохла

Для розміщення замовлення вам потрібно просто надіслати нам детальне ТЗ з вказанням необхідної моделі, тиражу, розмірів, макету логотипу. Буквально на протязі години наші менеджери прорахують вартість виготовлення вашого замовлення, нададуть відповіді на всі ваши запитання та допоможуть вам підібрати оптимальні тканину та фурнітуру.

Нанесення вашої фірменної сімволіки відбувається методом шовкотрафарету або вишивки. Друк виконується тільки високоякісними німецькими фарбами. Фарба проникає в самі волокна, завдяки чому логотип витримує довготривалі навантаження, стійкий до стирання, прання, розтріскування, вигорання на сонці. Вишивка виконується на професійному сучасному комп’ютерному обладнанні.

Ви можете замовити в нашій компанії наступні вироби:

  • сумки чохли для обладнання
  • сумки чохли для складаних меблів
  • спецсумки для інструментів
  • портфелі для конференцій
  • тактичні сумки-баули, рюкзаки для військових

659ec7218979a.webp

Також ви можете обрати будь-який варіант тканини:

  1. Оксфорд – брудо та вологовідштовхувальна синтетична тканина, з якої відшиваються міські та молодіжні рюкзаки, дорожні сумки, портфелі, конференц сумки. Є великий вибір кольорів та щільностей тканини для будь яких запитів.
  2. Кордура – сама міцна та щільна тканини, використовується для сумок, чохлів, баулів, які будуть витримувати великі навантаження. Недоліки цього матеріалу – невеликий вибір кольорів.
  3. Брезент. Виготовляється в кольорах хакі, темнозеленого, світлобежевого. Підійде для виготовлення як простих чохлів, так і для тактичних рюкзаків чи баулів. Дуже міцна тканина, є варіанти вогнотривкої та вологостійкої.

Якщо ж вам потрібні прості промо сумки для проведення рекламних акцій, то тут вам більше підійдуть такі тканини, як двонитка, полупанама, саржа, бязь, спанбонд, та інші. Вибір як матеріалів так і кольорів дуже великий.

659ec74325af0.webp

Які переваги пропонує наша компанія порівняно з конкурентами:

  • пошив сумок та чохлів на замовлення оптовими тиражами від 20-50 шт.
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта та замовлення
  • брендування продукції сучасним та надійним методом шовкотрафарету та вишивки
  • власне сучасне виробництво
  • терміни пошиття чохлів та сумок від 3-4 днів
  • оптимальна цінова пропозиція
  • всі вироби відшиваються на якісному обладнанні високопрофісійними швачками

Якщо вам чи вашій організації потрібен пошив сумок чохлів, то зверніться до професіоналів - https://eurosumka.com.ua/ua/g36411818-chehlysumki-dlya-oborudovaniya а саме компанії «Євросумка» і ви зможете просувати вашу торгову марку, бренд чи товар набагато швидше, легше та ефективніше!