Автоцентр «Кіровоград-Авто» надає унікальний комплекс фінансових послуг.
19 мая 2012 16:47 5511
Автоцентр «Кіровоград-Авто»
надає унікальний комплекс фінансових послуг.

 

Автоцентр «Кіровоград-Авто»
надає унікальний комплекс фінансових послуг.

Online-система «Експрес Кредит» активно залучає та плідно співпрацює з банками та лізинговими компаніями, що пропонують  спеціальні умови кредитування на купівлю легкових автомобілів та комерційного транспорту , представлених  в автоцентрі  «Кіровоград-Авто».

Понад 25 кредитних програм від 14 банків-партнерів та   3 Лізингових компаній представлені  в online – системі «Експрес Кредит», яка дає можливість покупцям  автомобілів безпосередньо в автоцентрі «Кіровоград-Авто» заповнити анкету та отримати гарантійні листи  одночасно  від декількох  банків – партнерів. Рішення  про надання кредиту  приймається в найкоротший термін – від однієї години, при цьому рівень відмов у кредитуванні – мінімальний.  

Додатково  до стандартних кредитних програм 2012-го  року в автоцентрі «Кіровоград-Авто» діють спеціальні  кредитні пропозиції на такі  автомобільні марки: ВАЗ, LADA, Chery, ЗАЗ,  Chevrolet,  KIA, Opel.

- Аванс  від 0%  від вартості автомобіля,
- Максимальний термін кредитування  до 7 років,
-  Річна ставка від 0% річних у гривні.
Також є можливість оформлення кредиту  без довідки про доходи.

Також в автоцентрі  «Кіровоград-Авто» є спеціальні кредитні  програми на ремонт  автомобіля, придбання  додаткового обладнання , купівлю запасних частин, технічне обслуговування   та на встановлення ГБО.
Також в автоцентрі «Кіровоград-Авто»      представлені  послуги   автострахування.При купівлі полісу КАСКО  строком на 1 рік  чекають цінні подарунки.

Дізнатись більше  про  умови кредитування та страхування  можна в  автоцентрі «Кіровоград-Авто», за тел. ( 0522) 35-63-69,  (095) 262-65-08,

Email:   credit@ kiravto.romb.net,  credit@kiravto.in.ua
www.kirovograd-avto.ukravto.ua

Перелік банків- партнерів, лізингових  компаній  та їх  ліцензії  можна отримати на сайті  http://www.express-credit.com.ua

 Чекаємо на Вас  у нашому  автоцентрі  

"Кіровоград-Авто" за адресою  м. Кіровоград, вул.  Родімцева, 123