Якщо в супровідних довідках наявні помилки. Як виправити?
4 фев 2015 19:38 3034
Якщо в супровідних довідках наявні помилки. Як виправити?

Шановні мої читачі, часто в повсякденному житті люди постають, як їм здається, перед безглуздою проблемою – помилками в документах.

Раніше я вже зупинялася на цьому питанні в нашій рубриці (стаття "Важливі дрібнички!"), але, як показує час, помилки в документах на сьогодні, як ніколи раніше, можуть у вирішальну хвилину бути недоречними. Тому слід в першу чергу слідкувати щоб помилок в документах взагалі не було, а якщо вже трапилося так, що помилка чи неточність закралися, слід негайно їх усунути. І чим швидше Ви це зробите – тим краще, особливо, коли мова йде про документи, які видаються у військових частинах.
Кожному слід бути УВАЖНИМ! Уважним до себе, близьких, оточуючих людей і, зокрема, слід уважно читати всі документи та супровідні листи до них, які з тих чи інших причин потрапляють до Ваших рук. Інколи невірний запис, чи просто одна буква може коштувати життя… особливо, коли мова йде про неспокійний період чи перебування на територіях, де ведуться бойові дії.
І так, для виправлення помилок слід звертатись із письмовою заявою до керівника військової частини, за вказівкою якого будуть виконані необхідні дії. Звертатись може також й уповноважена особа.   

ЗРАЗОК


Начальнику штабу військової частини
№ …………………….
чч.мм.рр

З А Я В А


Я, ПІБ (уповноважена особа, що діє в інтересах ПІБ), військове звання, місце служби…
Відповідно з Загальними вимогами до складання і ведення облікових документів, визначених Інструкцією з організації обліку особового складу Збройних Сил України (Додаток 14 до Інструкції) заповнення і ведення облікових документів передбачає повноту, точність і достовірність  даних, які вносяться до них.
У разі виявлення неточностей або перекручень у записах, їх виправлення робляться шляхом унесення нового запису лише на підставі документованих відомостей.
Враховуючи, що відповідальною особою під час заповнення на мене, як військовослужбовця, документу *** було допущено помилки, а саме: ***, прошу їх виправити, а також засвідчити такі виправлення належним чином.

«….» __________ ______ р.                      _____________    /_______________________/


В будь-якому випадку слід звертатись до уповноваженого органу/особи, які видали довідку або інший супровідний документ.

Для результативності – звертатись слід письмово засобами поштового зв’язку або отримати підтвердження реєстрації Вашої заяви (можна писати відео моменту передачі заяви).

Якщо у Вас виникають юридичні питання і потрібна допомога чи просто порада спеціаліста в цій галузі, звертайтеся за допомогою до адвоката Сьори Оксани Миколаївни за адресою: м. Кіровоград, вул. Соціалістична, 68, оф. 2. Попередній запис за телефонами:  095-337-44-63,  067-520-06-56

Пишіть мені в інтернеті  www.ladyadvocat.com.ua,   son_som@mail.ru.